Firmaprofil

Varmetek ApS – din servicepartner

Vi er specialister i service indenfor alle former for gas-installationer og har samlet mere end 50 års erfaring fra de mindste til de største anlæg.

Vores mission er, at servicere både private og erhvervsvirksomheder, herunder kommuner og boligforeninger.

Vi ønsker at være kundens foretrukne servicefirma med alt indenfor service på gas-installationer. Vi arbejder for et langsigtet samarbejde med kunder (erhverv & private), installatører og kedelfabrikanter. Vi vil tilpasse os markedet og de behov, der kan understøtte vores vækst og mission. Vi bestræber os på at forstå og opfylde de behov og forventninger, som vores kunder måtte have og samtidig forudse eventuelle behov i fremtiden.

Vores kunder skal altid have en god oplevelse, når de vælger at bruge Varmetek ApS som servicefirma. Det sikrer vi ved at være en ansvarsbevidst servicepartner, der lægger vægt på detaljer og altid leverer en for kunden værdifuld support.

Ansvarlighed og tillid er en stor del af vores fundament.

Vores kundekreds omfatter:

  • Private kunder
  • Erhvervskunder
  • Kommuner
  • Boligselskaber

VVS-firmaer som samarbejdspartnere
Mange installatører/VVS-firmaer ønsker ikke selv at udføre servicearbejdet på gas- installationer. Årsagen er, at området hele tiden bliver mere komplekst og kræver, at specialviden skal vedligeholdes.
VVS-firmaer, der bruger Varmetek ApS som servicepartner, nyder godt af vores neutralitet.
Vi udfører ikke VVS arbejde, men henviser kunden tilbage til VVS-installatøren, hvis vi møder VVS opgaver.

Comments are closed.